0,8 – 1 fte / Standplaats Den Haag (vanaf begin september voor 5 tot 6 maanden))

Wil jij: een spin in het web zijn; een uitermate goed overzicht krijgen van de mensen, de discussies en de belangen die spelen in de Nederlandse noodhulp; betrokken zijn bij een reeks interessante bijeenkomsten waar hoogwaardige kennis wordt uitgewisseld; en een relevant netwerk opbouwen in de Nederlandse humanitaire sector? Lees dan vooral verder.

Ben jij: een multi-talent; op de hoogte van discussies over humanitaire hulp; goed in organiseren; handig met social media; en schrijf je goed – zowel in het Engels als in het Nederlands? Solliciteer dan op deze functie bij KUNO.

KUNO organiseert kritische dialoog en gezamenlijk leren voor humanitaire professionals – in Nederland maar ook daarbuiten. Hiervoor brengt KUNO humanitaire kennis uit de wetenschap, het veld en van beleidsmakers bij elkaar voor reflectie op hoe het humanitaire werk beter kan. KUNO wordt gedragen door twaalf humanitaire hulporganisaties en zeven kennisinstellingen en wordt gesteund door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Meer informatie over KUNO kun je vinden op de website http://www.kuno-platform.nl. 

De functie (onder meer)
• Het organiseren van webinars, seminars, expertmeetings en bijeenkomsten van KUNO;
• Verslaglegging van bijeenkomsten van KUNO;
• Het verder uitbouwen van inhoudelijke dossiers op de prioritaire thema’s van KUNO;
• De website en het Twitter-account van KUNO van relevante content voorzien;
• Administratieve taken.

De werkzaamheden zijn vaak praktisch, maar uiteindelijk gaat het bij KUNO altijd om de inhoud: het organiseren van goede gesprekken over het verbeteren van humanitaire actie. Omdat de inhoud hier zo centraal in staat, gaat de voorkeur uit naar een masterstudent.

Wat wij bieden?
• Een dynamische werkomgeving in Den Haag (mits Covid-19 dat toestaat);
• De kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het debat over humanitaire hulp bij relevante ontwikkelingsorganisaties, in de wetenschap en op het ministerie (BuZa);
• De kans om het humanitaire veld van binnenuit te leren kennen en om een breed netwerk op te bouwen;
• Een stagevergoeding van €325 per maand (bij een werkweek van 5 dagen) en reiskostenvergoeding.
• Ondanks Covid-19 gaan de activiteiten van KUNO gewoon door; wel wordt er veel vanuit huis gewerkt en werken we beperkt vanuit kantoor.

Solliciteren
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Peter Heintze, coördinator van KUNO (06 22211225). Een korte motivatie met CV dienen uiterlijk zondagavond 11 juli 2021 te zijn verzonden aan peter.heintze@kuno-platform.nl.kuno-logo-500x321-1

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s